Aantal Testen Corona Per Dag Belgie. De coronacijfers in belgië blijven stijgen. Gemiddeld meer dan 100 doden per dag door corona.

Aantal doden en ziekenhuisopnamen door corona stijgt weer
Aantal doden en ziekenhuisopnamen door corona stijgt weer from nos.nl

Dat is 10 procent meer dan de week ervoor. Bijna 10.000 besmettingen per dag: Met ruim 21 duizend positieve testen per dag is het aantal coronameldingen in nederland nu hoger dan in belgië.

Maandag Was Er Nog Een Stijging Met 157 Naar 2.017 Patiënten, Het Grootste Aantal In Bijna.

Het aantal besmettingen steeg met 8 procent, tot dagelijks gemiddeld 2.056. Voor het eerst lijkt de stijging van het. 'vanaf dag 1 wisten we dat het geen stabiele baan zou zijn'.

Vandaag Schommelt Het Dagelijkse Aantal Iets Boven De Helft Van De Vooropgestelde Tienduizend Tests Per Dag.

De positivit eitsratio voor belgië was 7,5% voor deze periode. Dit getal laat zien van hoeveel mensen gemiddeld over de afgelopen 7 dagen gemeld is dat ze positief zijn getest op het coronavirus. Intussen ligt het aantal testen op gemiddeld 33.400 per dag, maar dat is niet voldoende volgens minister van volksgezondheid frank vandenbroucke.

Het Gemiddelde Aantal Testen Is Met 8 Procent Gestegen, Tot 37.704 In De Periode Van 13 Tot 19 Maart.

Deze week lieten zich meer mensen op het coronavirus testen dan in voorgaande weken, meldt een woordvoerder van de ggd. Dit zijn de cijfers die nu (zondag 6 februari) bekend zijn, samengebracht in drie. Het aantal mensen dat zich liet testen bij de ggd gemeentelijke gezondheidsdienst steeg naar 594.865 testen (+60%).

Dat Zijn Er 25 Procent Meer Dan In De Zeven.

Dat is een toename van 25 procent ten opzichte van een week ervoor. Gemiddeld aantal besmettingen stijgt weer tot meer dan 10.000 per dag: Het aantal patiënten met corona in de nederlandse ziekenhuizen is dinsdag met 27 gedaald naar 1.990.

Het Aantal Ziekenhuisopnames Ligt Weer Boven De 100 Per Dag.

Het robert koch institut (vergelijkbaar met het nederlandse rivm) meldde donderdag 98 besmettingen per 100.000 per 7 dagen. Gemiddeld meer dan 100 doden per dag door corona. Ggd's schalen op door toename coronatesten:

Categorized in:

Tagged in:

,